Anasayfa İletişim Üye Girişi Üye Kayıt

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi

Göz Hastalıkları Anabilim Dalı

DOÇ. DR. CÜNEYT ÖZMEN


1980 yılında Ankara?da doğan Dr. Özmen, 2005 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi?nden mezun oldu.
 
Aynı yıl Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı?nda başladığı göz hastalıkları ihtisasını 2010 yılında tamamladı.
 
2011 yılı Ocak ayında Devlet hizmet yükümlülüğü görevi için Kahramanmaraş Yenişehir Devlet Hastanesi?nde çalışmaya başladı. 2012 yılında FICO ünvanı almaya hak kazandı. Yine bu dönemde  erken doğan bebeklerdeki göz hastalıklarına uyguladığı tedaviler ve ağır göz yaralanması olan olgulardaki travma cerrahileri nedeniyle 2013 yılında "Sağlık Bakanlığı Yılın Doktoru" ödülünü almaya hak kazandı.
 
2013 yılından itibaren Gazi Üniversitesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı'nda öğretim üyesi olarak çalışmaya başladı. 
 
2013 yılında Netherlands Institute for Innovative Ocular Surgery merkezinde lameller kornea cerrahileri alanında gözlemci olarak bulundu. 2018 yılında Tufts Medical Center, Department of Ophthalmology, Center for Translational Ocular Immunology laboratuarında (Boston, ABD) 1 yıl süre ile araştırma görevinde bulunmuştur. 
 
2019 yılında Doçent ünvanı alan Dr. Özmen halen Gazi Üniversitesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı'nda özellikle kornea, katarakt ve refraktif cerrahi alanlarında çalışmalarına devam etmektedir.