Anasayfa İletişim Üye Girişi Üye Kayıt

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi

Göz Hastalıkları Anabilim Dalı

DOÇ. DR. MURAT HASANREİSOĞLU


1978 yılında Ankara?da doğan Dr. Murat Hasanreisoğlu ilk, orta ve lise öğretimini TED Ankara Koleji'nde 1995 yılında tamamlamıştır. Aynı yıl girdiği Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi ?nden 2001 yılında mezun olmuştur.
 
2003-2009 yıllarında Tel-Aviv Üniversitesi, Rabin Medical Center, Göz Hastalıkları Anabilim Dalında araştırma görevlisi olarak çalışmıştır. Bu yıllar içinde aynı zamanda Felsenstein Medical Research Center? da sinir hasarı, gözün vaskuler hastalıklarının mekanizmaları, anjiogenez, ve retinal hastalıkların patofizyolojisi üzerinde çalışmalar yapmıştır.2009 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi, Göz Hastalıkları Anabilim Dalı'nda Araştırma görevlisi olarak çalışmış ve göz doktoru ünvanını almıştır.
 
2009-2011 yılları arasında devlet hizmet yükümlülüğünü Sungurlu Devlet Hastanesi?nde (Çorum) yerine getirdikten sonra 2011 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, Göz Hastalıkları Anabilim Dalı?nda Öğretim Görevlisi Doktor olarak göreve başlamıştır.
 
2012 yılında, Moorfields Göz Hastanesi'nde (Londra, İngiltere), üveit kliniğinde klinik gözlemci sıfatı ile 3 ay bulunmuştur.
 
2014 yılında, Wills Eye Institute (Philadelphia, ABD), Oküler Onkoloji servisinde 1 yıl süre ile ?fellow? olarak çalışmıştır. 
 
2016 yılında Doçentlik unvanına hak kazanan Dr. Murat Hasanreisoğlu, 2017 yılında FEBO unvanını almıştır. 
 
2018 yılında, Stanford Üniversitesi, Byers Göz Hastanesi'nde (California, ABD) üveitler ve retina hastalıkları üzerine 3 ay süre ile misafir öğretim üyesi olarak çalışmalarda bulunmuştur.  Üveitler, oküler onkoloji ve medikal ve cerrahi retina hastalıkları alanlarında çalışmalarını halen Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, Göz Hastalıkları Anabilim Dalı?nda sürdürmektedir.